Proteinmuffins med chokolade

Proteinmuffins med chokolade

Mangler du lidt lækkert til kaffen?! Så prøv de her proteinmuffins med chokolade. Har du proteinpulver med en anden smag, vil det helt sikker også kunne fungere fint. Opskriften er beregnet til 8 stk.

 

Ingredienser:

50g mandler

20g chokolade (min. 70%)

3 æg

2 spsk. hasselnødde- eller rapsolie

1 tsk. bagepulver

35g proteinpulver m. chokoladesmag

2 spsk. FiberHUSK

1 dl. mælk

 

Fremgangsmåde:

Kom mandlerne i en minihakker og blend mandlerne til mandelmel. Hak chokoladen fint. Pisk æggene luftige og vend alle ingredienserne i æggemassen. Lad dejen stå og trække i ca. 5 min. Fordel dejen i muffinsformene og bag dem ved 175 grader i 10-12 min.

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise 1 muffin som et mellemmåltid.

 

 

 

Kontakt mig

  Hvad får du i en
  personlig kostplan hos mig

  Ingen binding

  Personlig kostplan

  Online

  kr. 899,-

  Personlig kostplan

  inkl. 1 opfølgning

  kr. 1149,-

  Personlig kostplan

  inkl. 3 opfølgning

  kr. 1549,-

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd