Succeshistorier

Se mere om mine klienters succeshistorier nedenunder

Linda

Succeshistorier

Jeppe

Marcus

Succeshistorier

Jeannett

Succeshistorier

Mette

Succeshistorier

Mads

Succeshistorier

Mads

“Et kæmpe stort tak skal lyde til Carina, ved hjælp af hendes kostplan har jeg tabt 20 kilo. Carinas kostplan har været meget overskuelig og let at følge. Noget der gjorde den perfekt for mig var, at man ikke skulle bruge alle mulige mærkelige produkter, som er umulige at finde.

Carina er super venlig at snakke med og hun henvendte sig selv efter en uges tid for at hører om jeg var tilfreds med det hele. Efter et par måneder begyndte jeg at føle at vægttabet var gået lidt i stå, og her var Carina super hjælpsom med at få revideret kostplanen så jeg kunne nå målet.”

Lena

”Jeg er 46 år og bor med min mand og 2 store teenagebørn. Det her er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har altid sagt til mig selv, at jeg jo godt ved, hvad jeg gør galt, og troet jeg bare har rygrad som en regnorm – men det vidste jeg åbenbart ikke. Det vigtigste for mig var, at mindske min tajle – og det har jeg i den grad gjort. 9 cm på bare 14 dage. Det er topmotiverende. 

Carina har en helt fantastisk måde, at forklare tingene så det ikke bliver kedeligt og surt. Hun har taget udgangspunkt i, hvad jeg godt kan lide at spise. Da jeg fik min plan var jeg godt nok nervøs for om jeg ville blive mæt. De 2 første dage var jeg lidt sulten, men så gik det over. Nu kan jeg endda glemme et mellemmåltid. Derfor har jeg lagt i min kalender, at jeg skal huske det. Det er ikke besværligt og man skal ikke på jagt efter underligt tilbehør som man aldrig har hørt om. Jeg laver helt almindelig aftensmad som familien også spiser – og der er ikke nogen som mangler noget. Det lægger jeg stor vægt på. Det skal være nemt og alle skal kunne spise det samme.

Jeg føler ikke jeg går glip af noget og det er virkelig vigtigt for mig, da jeg også er en livsnyder. Jeg elsker god mad – og det får jeg.”

Linda

”Siden jeg startede mit forløb hos Carina har jeg mærket en kæmpe forskel på flere parameter! Jeg her et meget større energi- og overskudsniveau end nogensinde før. Derudover så mærker jeg en mæthed, som jeg ikke havde før, hvilket gør at jeg ikke får de øjeblikke hvor jeg bliver hangry. Min lyst til at snacke og spise en masse unødvendigt er helt væk. Det er rart at vide, at hvad jeg propper i munden er godt for mig, både fysisk og psykisk – hvilket virkelig kan mærkes. Jeg har aldrig haft det bedre med mig selv og i mig selv!”

Christian

”Når man følger Carinas madplan så finder man ud af, at man hurtigt oplever en mere stabil hverdag, hvor energien ikke svinger op og ned. Man er altid mæt efter et måltid, og man får nemmere ved at undgå sukkercravings”

Josefine

”Efter bare et par dage på kostplanen kunne jeg mærke at jeg ikke havde den samme træng til at spise snacks. Jeg er mæt i løbet af hele dagen, og kan mærke jeg får mere energi og overskud i min hverdag. Den er nem og overskuelig at følge, og især madbyttelisterne giver god inspiration til hvad jeg kan udskifte med, hvis man bliver træt af at spise madvarerne fra selve kostplanen. Jeg føler mig heller ikke oppustet efter mine måltider, som jeg ellers har kunne før.”

Lea

”Tænk at så simple og lette ændringer kan gøre så stor en forskel. De principper Carina har lært mig gør, at jeg spiser sundt og har fået mere energi i mit liv. Når man først forstår hvad der skal til, er det jo let at leve sundt uden at gå på kompromis med mæthed og smag. Jeg ville ønske jeg havde lært det noget før.”

Marcus

“Jeg har tabt 12 kg på 11 uger, uden at føle sult – hvilket var vigtigt for mig. Jeg har spist varieret og kostplanen har været nem at overholde. Der har været plads til sjov og ballade uden at det kunne ses på vægten.”

Josephine

“Jeg startede hos Din Kost-Vejleder og vejede på daværende tidspunkt 68.8 kg, havde en BMI på 24,4 og en fedtprocent på 30. Jeg ønskede at tabe mig ca. 10 kg via kost og motion. Seks måneder senere og 8 kg lettere, har jeg en BMI på 21,5 og en fedtprocent på 21,5 og jeg er rigtig glad for min beslutning om, at opsøge Din Kost-Vejleder. Vi lavede sammen en proteinrig kostplan, som skulle sikre, at jeg forblev mæt i løbet af dagen og ikke snackede. Dette har fungeret fantastisk og min kostplan er ikke længere noget jeg tænker over, det forekommer mig helt naturligt, hvad jeg skal vælge, i hvilke mængder og hvad der skal fravælges. Fravalget kan dog betragtes som et tilvalg af en sund livsstil og den glæde det bringer i stedet. Jeg har fundet ud af, at man sagtens kan ”spise” selvom man lever slankt og sundt. Alt i alt har det været et positiv og meget lærerigt forløb, som både har gjort mig lykkeligere for min krop men også har påvirket mig til at blive mere glad i hverdagen.”

Peter

“I 2009 tilbød min arbejdsplads at alle fik et helbredscheck, så jeg sprang med på vognen og fik et mindre chock. At jeg var overvægtig og ikke i min livs kondition havde jeg godt en idé om, men at det var så slemt med fx. blodtryk at jeg ikke fik lov til at lave en konditest chokerede mig. Det åbnede mine øjne og fik en snak med lægen om at observere mit blodtryk, spise sundt og motionere mere … alt det man i forvejen godt vidste.

I Januar 2011 måtte jeg indse at intet var sket på den front … jeg vejede stadig 145 kg, var stadig 190 cm, havde stadig et BMI på over 40 og havde stadig alt for højt blodtryk (180/124). Så jeg indså at jeg måtte have lidt hjælp til at komme i gang, og startede hos Carina, som blev starten på en helt utrolig rejse.

Hvor jeg inden min livsstilsændring troede at en kostomlægning var umulig med en travl hverdag med fultids arbejde samt 2 små børn der skulle hentes/bringes, fandt jeg med Carinas hjælp ud af, at man bare skulle lære en håndfuld vigtige regler (så som mere protein end kulhydrater, mindst 100g protein pr. dag, helst op på 25g monoumættede fedtsyrer pr. dag samt at spise 6 gange om dagen) og så ellers motionere regelmæssigt. Så tænker man nok, at det kunne jeg da have læst mig til og startet på det selv, men jeg er sikker på at jeg aldrig ville have fundet alle de gode fif såsom at raps/olivenolier er det eneste der duer, mayonnaise er ikke bare mayonnaise, mandler skal altid være inden for nær rækkevidde etc. hvis jeg ikke havde startet hos Carina.

Ligeledes alle de skulderklap man fik undervejs, hjalp til at holde gejsten. Så det som jeg troede ville være en svær og næsten umulig kamp, endte med at blive ret let, så længe man holdt fast i principperne og ellers havde viljestyrke.

Nu har jeg så efter et år med regelmæssige besøg hos Carina, tabt mig over 50 kg, reduceret mint hofte/taljemål med over 60 cm, gået fra en fedtprocent på 40 til under 20 samt fået et meget lysere syn på livet. Nu der ikke er vægttab som mål længere, har jeg sat vedligeholdelse og motion i højsædet og har sat en 1/2 ironman til sommer som mål, samt i fremtiden jævnligt at mødes med Carina for at få kontrolleret tallene samt at få svar på evt. spørgsmål der måtte være dukket op.”

Har du brug for et motiverende skub, så du kan opnå dine mål? Læs mere om en personlig kostplan eller et personligt kostvejledningsforløb og lad mig hjælpe dig i mål!