Succeshistorier

Se mere om mine klienters succeshistorier nedenunder

Johnnie

Tove

Torben

Joan

Jonas

Asger

Linda

Succeshistorier

Jeppe

Marcus

Succeshistorier

Jeannett

Succeshistorier

Mette

Succeshistorier

Mads

Succeshistorier

Else Marie

“Jeg har nu haft fornøjelsen af, at have dig som min kostvejleder i 1 år og er så småt ved at være klar til at flyve på egne vinger. Jeg vil altid have dig med mig, for du er et specielt sted i mit hjerte. Du har hjulpet mig så meget med at forstå hvad mad gør ved kroppen, hvad jeg skal spise for at tabe mig, at det er vigtigt med proteiner, at jeg får væske mm. Jeg har knyttet mig meget til dig, fordi vi begge har type 1 diabetes og ved hvad det vil sige at få insulin, mad og motion til at passe sammen. Du fortjener så meget ros for dit kæmpe arbejde.”

Tove og Johnnie

“Vi startede hos Din Kost-Vejleder v/Carina Geugjes i oktober 2021. Efter 1 år, havde vi tilsammen smidt over 35 kg. og 50 cm. om maven. Har det været svært? – svaret er helt klart nej. Vi valgte at få en personlig kostvejleder og Carina har været en kæmpe støtte. Vi har fået masser af råd, sparring og vejledning gennem hele forløbet, hvor vi har valgt at mødes en gang hver måned.

Har vi sultet – øh, nej – tværtimod, der er masser af lækre opskrifter på Carinas hjemmeside. For os har det ikke været en slankekur, men mere en livsstilsomlægning, da vi gerne ville tabe os langsomt. Vi har heller ikke ændret vores aktivitetsniveau – al bevægelse er blot blevet meget, meget ”lettere”. Der har været plads til både ferier og jul, samt selvfølgelig en enkelt fest i ny og næ. Der skal lyde en kæmpe tak til Carina fra os uden dig havde vi ikke klaret det.”

Joan

“Det der er mest vildt er, at der gik mindre end 2 dage og jeg havde ikke længere lyst/brug for studenterbrød og andre kager. Efter overgangsalderen, rygestop og stofskiftesygdom er jeg så taknemmelig over hvad jeg har opnået på 10 mdr. Uden Carinas kostvejledning og hjælp var jeg slet ikke kommet i gang. Så TAK for at jeg nu syntes det er fantastisk at se mig selv i spejlet. -13 kilo på vægten. 

Hiba

“Jeg har haft Carina som kostvejleder og nøøøj hvor har det bare været en vildt fed oplevelse. Hvis jeg bare vidste, at man ikke nødvendigvis skulle dø af sult fordi man gerne vil tabe sig, men blot tænke over kombinationen af proteiner, fedt og kulhydrater, så var jeg gået i gang for længst.
 
Ikke nok med at ha tabt mig de 5 kg som var målet, så har jeg fået en endnu større gave med, nemlig viden omkring sund livstil. Jeg har fået viden nok til, at jeg nu kan spise et stykke kage med god samvittighed! Det fede ved Carina er, at hun altid bakker op om at spise et stykke kage, og siger at det er helt okay at gøre det.
 
Udover bedre livskvalitet har jeg også fået mere overskud, og gaber ikke længere 200 gange ved formiddag. Nøgleordet bag det er stabilt blodsukker, waow siger jeg bare! Prøv det folkens! Den kostplan som Carina har udarbejdet specielt til mig er møntet på, at man altid har et stabilt blodsukker. Når man har et stabilt blodsukker er det ikke så nemt at falde tilbage til de gamle vaner som f.eks. at spise en pose slik inden sengetid.
 

Mine varmeste anbefalinger til skønne og jordnære Carina som på 0,5 kan sætte sig ind i din hverdag og behov og udfra det udarbejde en kostplan der passer perfekt til dine behov.”

Rud

“Min kostplan er nem at følge. Efter jeg er begyndt at spise efter kostplanen sover jeg meget bedre, noget der altid har været et problem for mig, og jeg synes jeg har mere overskud. Min krop føles også mere i balance og jeg har det generelt bare bedre.”

Mikkel

“Mit forløb hos dig har været rigtigt succesfuldt og godt, din kostplan og min træning har haft en kæmpe betydning for mit hurtige vægttab omkring maven og det er uden jeg har behøvet at gå sulten i seng.

Det har også været en stor hjælp, at jeg altid har kunne skrive eller ringe til dig om råd eller mulige forandringer hvis jeg er tvivl om noget.”

Jonas

“Mit forløb hos Carina har fungeret helt optimalt for mig. Mit ønske var at spise det bedst mulige i forbindelse med min træning, så jeg kunne få de ønskede resultater. Kostplanen i sig selv har været uforståeligt nem at følge. Der har ingen problemer været med sult eller mangel på energi.

Carina har hele vejen igennem været støttende, god at spare med og har givet mig gode råd til hvordan jeg kunne justerer i min kost, i takt med jeg tabte mig. Derudover har jeg fået nogle gode retningslinjer og forståelse for hvordan jeg fortsat kan holde den rigtige udvikling.

Nu, efter et par måneder, har jeg tabt mig omkring 14kg og udviklet min træning en hel del. Jeg har fået meget mere overskud i en ellers travl hverdag, både professionelt og personligt. Jeg kan kun varmt anbefale Carina og hendes onlineforløb, da det har givet mig meget mere end jeg kunne håbe på, for så beskedent et beløb.”

Asger

“Jeg er meget tilfreds med resultatet, som kom langt før end forventet. Det har været en opsigtsvækkende oplevelse at kost og søvn har gjort så stor en forskel for mig, i forhold til min træning. Selv om jeg træner halv så meget som jeg gjorde før i tiden, er mit energi niveau og fysiske- og mentale tilstand ændret total i en positiv retning. En stor livsstilændring for mig, som har hjulpet mig på vej til at tænke mere over hvad jeg spiser og hvordan jeg styre mine lyster i forhold til usund mad. Jeg er sindssygt tilfreds!”

Lara

“Jeg har haft en utrolig god oplevelse med din kostplan. Det har virket godt på mig og jeg følger den stadig. Jeg har virkelig været bange for om jeg ville sulte hvis jeg begyndte på en kostplan, men din kostplan har altid gjort mig mæt. Jeg har ofte gjort brug af mad byttelisten, og jeg har været meget glad for at der netop har været den mulighed. Jeg har også til tider fuldt nogle af dine opskrifter på din hjemmeside, hvilket også har hjulpet på vægttabet.

Jeg er utrolig glad for at jeg fik kontaktet dig mht. min vægttabsrejse, og glæder mig til at se det endelige resultat. Tusind tak for al din hjælp.”

Linda

“Jeg er virkelig glad og kan mærke at tøjet begynder at sidde bedre. Jeg har indtil videre tabt mig 7 kilo, hvilket jeg er meget tilfreds med. Jeg har valgt at hygge mig i weekender med lidt god mad, lidt vin etc. da jeg ellers ikke kan være i det og det er vigtigt for mig, for at jeg forbliver motiveret. Så jeg er halvvejs med mit vægttab.

Jeg er også utrolig glad for opskrifterne og min familie tager også godt imod de nye retter – i dag skal jeg lave din lasagne.”

Majbrit

“Jeg havde købt et træningsforløb hos en anden træningsvejleder, men den kostplan der fulgte med kunne jeg ikke forenes med. Så jeg kontaktede Carina og fik en god snak om hvad jeg måtte indtage og hvilke ønsker jeg havde til kostplanen. Efter en dags tid fik jeg tilsendt planen og hvor er jeg glad for jeg gjorde det.

Planen er nem at følge og er der noget jeg vil skifte ud, så er der gode mad-byttelister med, som gør det overskueligt for mig at følge. Vi aftalte yderligere en opfølgende samtale efter en månedstid, og der kom Carina med gode inputs til hvordan jeg kunne optimere mit indtag af mad inden min træning. Jeg føler jeg er blevet lyttet til vedr. hvad ønsker jeg havde til min kost og Carina er kommet med inputs til hvad der kunne ændres, og det har virket på mig.

Vægten er stille og roligt faldet og det har givet mig mod på at fortsætte den gode rytme. På hjemmesiden er der også alle mulige lækre opskrifter, som vi herhjemme er godt i gang med at afprøve.” jeg

Mads

“Et kæmpe stort tak skal lyde til Carina, ved hjælp af hendes kostplan har jeg tabt 20 kilo. Carinas kostplan har været meget overskuelig og let at følge. Noget der gjorde den perfekt for mig var, at man ikke skulle bruge alle mulige mærkelige produkter, som er umulige at finde.

Carina er super venlig at snakke med og hun henvendte sig selv efter en uges tid for at hører om jeg var tilfreds med det hele. Efter et par måneder begyndte jeg at føle at vægttabet var gået lidt i stå, og her var Carina super hjælpsom med at få revideret kostplanen så jeg kunne nå målet.”

Lena

”Jeg er 46 år og bor med min mand og 2 store teenagebørn. Det her er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har altid sagt til mig selv, at jeg jo godt ved, hvad jeg gør galt, og troet jeg bare har rygrad som en regnorm – men det vidste jeg åbenbart ikke. Det vigtigste for mig var, at mindske min tajle – og det har jeg i den grad gjort. 9 cm på bare 14 dage. Det er topmotiverende. 

Carina har en helt fantastisk måde, at forklare tingene så det ikke bliver kedeligt og surt. Hun har taget udgangspunkt i, hvad jeg godt kan lide at spise. Da jeg fik min plan var jeg godt nok nervøs for om jeg ville blive mæt. De 2 første dage var jeg lidt sulten, men så gik det over. Nu kan jeg endda glemme et mellemmåltid. Derfor har jeg lagt i min kalender, at jeg skal huske det. Det er ikke besværligt og man skal ikke på jagt efter underligt tilbehør som man aldrig har hørt om. Jeg laver helt almindelig aftensmad som familien også spiser – og der er ikke nogen som mangler noget. Det lægger jeg stor vægt på. Det skal være nemt og alle skal kunne spise det samme.

Jeg føler ikke jeg går glip af noget og det er virkelig vigtigt for mig, da jeg også er en livsnyder. Jeg elsker god mad – og det får jeg.”

Linda

”Siden jeg startede mit forløb hos Carina har jeg mærket en kæmpe forskel på flere parameter! Jeg her et meget større energi- og overskudsniveau end nogensinde før. Derudover så mærker jeg en mæthed, som jeg ikke havde før, hvilket gør at jeg ikke får de øjeblikke hvor jeg bliver hangry. Min lyst til at snacke og spise en masse unødvendigt er helt væk. Det er rart at vide, at hvad jeg propper i munden er godt for mig, både fysisk og psykisk – hvilket virkelig kan mærkes. Jeg har aldrig haft det bedre med mig selv og i mig selv!”

Christian

”Når man følger Carinas madplan så finder man ud af, at man hurtigt oplever en mere stabil hverdag, hvor energien ikke svinger op og ned. Man er altid mæt efter et måltid, og man får nemmere ved at undgå sukkercravings”

Josefine

”Efter bare et par dage på kostplanen kunne jeg mærke at jeg ikke havde den samme træng til at spise snacks. Jeg er mæt i løbet af hele dagen, og kan mærke jeg får mere energi og overskud i min hverdag. Den er nem og overskuelig at følge, og især madbyttelisterne giver god inspiration til hvad jeg kan udskifte med, hvis man bliver træt af at spise madvarerne fra selve kostplanen. Jeg føler mig heller ikke oppustet efter mine måltider, som jeg ellers har kunne før.”

Lea

”Tænk at så simple og lette ændringer kan gøre så stor en forskel. De principper Carina har lært mig gør, at jeg spiser sundt og har fået mere energi i mit liv. Når man først forstår hvad der skal til, er det jo let at leve sundt uden at gå på kompromis med mæthed og smag. Jeg ville ønske jeg havde lært det noget før.”

Marcus

“Jeg har tabt 12 kg på 11 uger, uden at føle sult – hvilket var vigtigt for mig. Jeg har spist varieret og kostplanen har været nem at overholde. Der har været plads til sjov og ballade uden at det kunne ses på vægten.”

Josephine

“Jeg startede hos Din Kost-Vejleder og vejede på daværende tidspunkt 68.8 kg, havde en BMI på 24,4 og en fedtprocent på 30. Jeg ønskede at tabe mig ca. 10 kg via kost og motion. Seks måneder senere og 8 kg lettere, har jeg en BMI på 21,5 og en fedtprocent på 21,5 og jeg er rigtig glad for min beslutning om, at opsøge Din Kost-Vejleder. Vi lavede sammen en proteinrig kostplan, som skulle sikre, at jeg forblev mæt i løbet af dagen og ikke snackede. Dette har fungeret fantastisk og min kostplan er ikke længere noget jeg tænker over, det forekommer mig helt naturligt, hvad jeg skal vælge, i hvilke mængder og hvad der skal fravælges. Fravalget kan dog betragtes som et tilvalg af en sund livsstil og den glæde det bringer i stedet. Jeg har fundet ud af, at man sagtens kan ”spise” selvom man lever slankt og sundt. Alt i alt har det været et positiv og meget lærerigt forløb, som både har gjort mig lykkeligere for min krop men også har påvirket mig til at blive mere glad i hverdagen.”

Peter

“I 2009 tilbød min arbejdsplads at alle fik et helbredscheck, så jeg sprang med på vognen og fik et mindre chock. At jeg var overvægtig og ikke i min livs kondition havde jeg godt en idé om, men at det var så slemt med fx. blodtryk at jeg ikke fik lov til at lave en konditest chokerede mig. Det åbnede mine øjne og fik en snak med lægen om at observere mit blodtryk, spise sundt og motionere mere … alt det man i forvejen godt vidste.

I Januar 2011 måtte jeg indse at intet var sket på den front … jeg vejede stadig 145 kg, var stadig 190 cm, havde stadig et BMI på over 40 og havde stadig alt for højt blodtryk (180/124). Så jeg indså at jeg måtte have lidt hjælp til at komme i gang, og startede hos Carina, som blev starten på en helt utrolig rejse.

Hvor jeg inden min livsstilsændring troede at en kostomlægning var umulig med en travl hverdag med fultids arbejde samt 2 små børn der skulle hentes/bringes, fandt jeg med Carinas hjælp ud af, at man bare skulle lære en håndfuld vigtige regler (så som mere protein end kulhydrater, mindst 100g protein pr. dag, helst op på 25g monoumættede fedtsyrer pr. dag samt at spise 6 gange om dagen) og så ellers motionere regelmæssigt. Så tænker man nok, at det kunne jeg da have læst mig til og startet på det selv, men jeg er sikker på at jeg aldrig ville have fundet alle de gode fif såsom at raps/olivenolier er det eneste der duer, mayonnaise er ikke bare mayonnaise, mandler skal altid være inden for nær rækkevidde etc. hvis jeg ikke havde startet hos Carina.

Ligeledes alle de skulderklap man fik undervejs, hjalp til at holde gejsten. Så det som jeg troede ville være en svær og næsten umulig kamp, endte med at blive ret let, så længe man holdt fast i principperne og ellers havde viljestyrke.

Nu har jeg så efter et år med regelmæssige besøg hos Carina, tabt mig over 50 kg, reduceret mint hofte/taljemål med over 60 cm, gået fra en fedtprocent på 40 til under 20 samt fået et meget lysere syn på livet. Nu der ikke er vægttab som mål længere, har jeg sat vedligeholdelse og motion i højsædet og har sat en 1/2 ironman til sommer som mål, samt i fremtiden jævnligt at mødes med Carina for at få kontrolleret tallene samt at få svar på evt. spørgsmål der måtte være dukket op.”

Har du brug for et motiverende skub, så du kan opnå dine mål? Læs mere om en personlig kostplan eller et personligt kostvejledningsforløb og lad mig hjælpe dig i mål!

Kontakt mig

  Hvad får du i en
  personlig kostplan hos mig

  Ingen binding

  Personlig kostplan

  Online

  kr. 899,-

  Personlig kostplan

  inkl. 1 opfølgning

  kr. 1149,-

  Personlig kostplan

  inkl. 3 opfølgning

  kr. 1549,-

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd