Personlig kostvejledning

Bestil personlig kostvejledning og forløb

Ved køb af personlig kostvejledning får du:

Personlig kostvejledning og forløb, pakker:

Personlig Kostvejledning kr. 1250.-

Personlig Kostvejledning inkl. 1 opfølgning kr. 1500.-

Personlig Kostvejledning inkl. 3 opfølgning kr. 1900.-

Personlig kostvejledning

Et personligt kostvejledningsforløb er for dig, som har behov for et længerevarende forløb og til dig, som ønsker at blive fulgt tæt. Igennem et personligt kostvejledningsforløb får du en skræddersyet kostplan, der helt specifikt tager udgangspunkt i din livssituation, dine ønsker, behov samt mål. Ydermere vil du igennem forløbet få en dybdegående forståelse for og indsigt i, hvilken påvirkning kosten har på netop dig og din krop, set i forhold til dine ønsker og mål.

Ved første vejledning bliver du vejet, får målt fedtprocent samt talje- og hoftemål. Vi gennemgår dine kostvaner, dit spisemønster samt andre reelle behov. Vi snakker om dine forventninger til forløbet og sammen udarbejder vi din personlige kostplan.

Skræddersyet kostplan

Din personlige kostplan bliver udarbejdet udfra dine ønsker og behov samt dit dagligt kaloriebehov med fokus på den rette kostsammensætning af protein, kulhydrat og fedt. Jeg lægger stor vægt på at din kostplan vil bestå af helt almindelige dagligvarer, som kan fås i alle discountbutikker. For at gøre det nemt og overskueligt at afveksle og ændre i de fødevarer, som indgår i din personlige kostplan, har jeg udarbejdet nogle specifikke mad-byttelister. Du skal ikke tælle kalorier og din kostplan vil blive meget alsidig.

Du kan fortsat selv vælge hvad du ønsker at spise til dine hovedmåltider, kostplanen hjælper dig med hvilken mængde du skal have af de forskellige fødevarer.

Du vil igennem forløbet få inspiration til lækker madlavning og derudover vil du, til hver en tid, kunne lave mine velsmagende opskrifter og spise dem med god samvittighed.

Jeg har i løbet af årene udarbejdet mange personlige kostplaner og personlige kostvejledningsforløb for klienter – Du kan læse om deres forløb, succeshistorier og se før og efter billeder lige her.

 

Forløb

Jeg anbefaler at vores første møde foregår hjemme din adresse*. De efterfølgende samtaler kan foregå face-to-face, via Zoom eller over telefon, alt efter behov. Du må endelig kontakte mig, så vi samme kan finde frem til et forløb der passer til dig.

* Jeg kører ud i Storkøbenhavn

Priser fra kr. 1250,-