Bagt rosenkål med æble og mandler

Bagt rosenkål med æble og mandler

Rosenkål får en dejlig smag, når de bliver bagt i ovnen. Her har jeg vendt dem sammen med æbler og mandler og en marinade af olivenolie og hvidløg. Hele herligheden toppes med masser af revet citronskal. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

400g rosenkål

2 stk. æbler

20 stk. mandler

1 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

1 stk. øko citron

 

Fremgangsmåde:

Rens rosenkålen ved at tage de yderste blade af og skær dem i halve. Skyl æblerne og skær dem i tern. Vend rosenkål, æbler og mandler med presset hvidløg og olivenolie. Bage det hele ved 200 grader i ca. 15 min. Vend det med revet citronskal og evt. citronsaft inden servering. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise protein til denne salat.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd