Din personlige kostplan

Personligt kostplans forløb (Online)

Ved køb af et kostplans forløb får du:

Priser på forløb og kostplans pakker:

En kostplan skræddersyet
til dig

Med en kostplan som er gjort personlig får du konkrete retningslinjer og vejledning til at opnå vægttab, talje reduktion (flad mave), fedtforbrænding samt stabilt blodsukker igennem kosten. Du får en kostplan som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov med fokus på den rette kostsammensætning af protein, kulhydrat og fedt.

Du vil kunne opnå et vægttab på ½-1 kg. om ugen uden at skulle dyrke motion. 

Nem, overskuelig og tilpasset

Som udgangspunkt vil din kostplan bestå af morgenmad, frokost, aftensmad og evt. mellemmåltider. For at gøre kostplanen nem og overskuelig, så har jeg udarbejdet nogle specifikke mad-byttelister, 1 bytteliste til dine hovedmåltider og 1 bytteliste til dine mellemmåltider. Du skal ikke tælle kalorier og din kostplan vil blive meget alsidig.

Du kan fortsat selv vælge, hvad du ønsker at spise til dine hovedmåltider. Kostplanen hjælper dig med hvilken mængde du skal have af de forskellige fødevarer.

Jeg lægger stor vægt på at din kostplan består af helt almindelige dagligvarer, som kan fås i alle discountbutikker. Derudover vil du til hver en tid kunne lave mine velsmagende opskrifter og spise dem god samvittighed.

Jeg har gennem årene givet mange klienter et motiverende skub, og du kan læse om deres succeshistorier lige her

Bestil din personlige kostplan i dag

For at kunne lave din kostplan så personlig som muligt vil du, ved bestilling, skulle svare på en række spørgsmål omhandlende dine ønsker og mål samt din nuværende kostvaner. Herefter udarbejder jeg din personlige kostplan ud fra dine oplysninger samt dit daglige kaloriebehov, med fokus på den rette kostsammensætning.

Du vil modtage din personlige kostplan indenfor 24 timer efter modtaget betaling.

Priser fra kr. 750,-