Din personlige kostplan

Bestil din personlige kostplan (online)

Ved køb af en personlig kostplan får du:

Personlig kostplan og forløb, pakker:

OBS! Bestiller du en personlig kostplan hos mig, binder du dig ikke til noget. Du betaler en engangspris.

Personlig kostplan – når du gerne vil ned i vægt

Med en personlig kostplan får du konkrete retningslinjer, struktur og vejledning til at opnå mæthed, stabilt blodsukker, fedtforbrænding samt taljereduktion/flad mave igennem kosten – vægttab eller ej. Du får en kostplan som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov med fokus på den rette kostsammensætning af protein, kulhydrat og fedt. Du vil kunne opnå et vægttab på ½-1 kg. om ugen uden at du nødvendigvis skal dyrke motion.

Vil du gerne i gang med en livsstilsændring, så du kan få mere energi, flad mave og opnå fedtforbrænding?

Som din kostvejleder sammensætter jeg en personlig kostplan, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Jeg vil derfor altid kontakte dig inden jeg går i gang med at lave din personlige kostplan, så vi sammen kan afstemme dine forventninger og behov.

Kontakt mig gerne allerede i dag, så vi kan tage en uforpligtende snak om din situation og det du gerne vil i mål med, eller bestil din personlige kostplan allerede i dag og modtag den inden for 24 timer.

Mit fokus,
når jeg laver en
personlig kostplan

Bestil en personlig kostplan eller et kostvejledningsforløb

Er du interesseret i støtte og vejledning undervejs? Så står jeg også til rådighed med opfølgende samtaler. Opfølgende samtaler kan være noget for dig, som ønsker én at stå til ansvar overfor samt ønsker sparring igennem forløbet.   

Det er ikke afgørende, hvor du bor henne i landet, hvis du skal have lavet en personlig kostplan samt opfølgende samtaler. Tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis du vil vide mere om de ydelser, jeg kan tilbyde dig som din kostvejleder.

Personlig kostplan – når det skal være overskueligt og nemt

Jeg tager altid udgangspunkt i, at det skal være nemt for dig at vælge de rette fødevarer.

Du skal ikke handle ind i forskellige specialbutikker og du skal heller ikke bruge oceaner af tid i køkkenet på at lave mad.

Din personlige kostplan skal være nem og overskuelig at følge, så kan du nemmere holde fast i de gode vaner – også på den lange bane.

Nem, overskuelig og tilpasset

Som udgangspunkt vil din kostplan bestå af morgenmad, frokost, aftensmad og evt. mellemmåltider. For at gøre kostplanen nem og overskuelig, så har jeg udarbejdet nogle specifikke mad-byttelister, 1 mad-bytteliste til dine hovedmåltider og 1 mad-bytteliste til dine mellemmåltider. Du skal ikke tælle kalorier og din kostplan bliver meget alsidig.

Du kan fortsat selv vælge, hvad du ønsker at spise til dine hovedmåltider. Kostplanen hjælper dig med hvilken mængde du skal have af de forskellige fødevarer.
Jeg lægger stor vægt på at din kostplan består af helt almindelige dagligvarer, som kan fås i alle discountbutikker. Derudover vil du til hver en tid kunne lave mine velsmagende opskrifter og spise dem god samvittighed.
Jeg har gennem årene givet mange klienter et motiverende skub, og du kan læse om deres succeshistorier lige her…

Ønsker du struktur og konkrete redskaber – få lavet en personlig kostplan

Når du skal tabe dig og opnå et varigt vægttab, skal du ikke gå på slankekur. Du skal i stedet foretage en livsstilsændring, som er holdbar på sigt – og det står jeg klar til at hjælpe dig med.

Den livsstilsændring du skal igennem er helt din egen. Derfor sammensætter jeg en personlig kostplan til dig ud fra dine ønsker og behov samt den rette kostsammensætning, som er afgørende for at du kan nå i mål.

Og det er lige netop her, at jeg kommer ind i billedet som din kostvejleder.

Personlig kostplan – derfor skal du vælge mig som din kostvejleder

Mangler du et motiverende skub? Lad mig udarbejde din personlig kostplan

Måske ved du allerede godt, hvad du bør spise, og hvad du bør holde dig fra. Men derfor kan det stadig være svært at spise det rigtige på de rigtige tidspunkter i de rette mængder.

 

Med en personlig kostplan er det nemt for dig at vælge rigtigt – for det står skrevet ned, hvad du skal spise. Og følger du din personlig kostplan vil du kunne tabe ½-1 kg om ugen.

Mangler du den sidste motivation for at komme i gang med et vægttab og en varig livsstilsændring? Så tøv endelig ikke med at kontakte mig. 

Jeg sammensætter gerne en personlig kostplan til dig, som du kan modtage allerede inden for 24 timer.

Slip for at tælle kalorier – personlig kostplan, der virker i længden

Måske har du allerede prøvet at være på en slankekur, hvor du skal tælle kalorier morgen, middag og aften? Det bliver hurtigt anstrengende, tidskrævende og ikke holdbart på sigt.

Med en personlig kostplan skal du ikke tælle kalorier og du skal heller ikke føle dig sulten.

Du vil typisk skulle spise et solidt måltid både morgen, middag og aften og derudover spise mellemmåltider derimellem. 

Du vælger selv, hvad du vil spise til de forskellige måltider. Men jeg hjælper dig med at finde ud af, hvor store mængder du skal spise. 

Bestil din personlige kostplan i dag

For at kunne lave din kostplan så personlig som muligt vil du, ved bestilling, skulle svare på en række spørgsmål omhandlende dine ønsker og mål samt din nuværende kostvaner. Herefter udarbejder jeg din personlige kostplan ud fra dine oplysninger samt dit daglige kaloriebehov, med fokus på den rette kostsammensætning.

Du vil modtage din personlige kostplan indenfor 24 timer efter modtaget betaling.

Vil du gerne hurtigt i gang? Få lavet en personlig kostplan allerede i dag

Har du spørgsmål til de forløb, jeg kan tilbyde dig? Eller vil du gerne høre mere om principperne bag de personlige kostplaner, som jeg udarbejder?

Så ring eller skriv endelig. Du kan ringe til mig på telefon 61 31 74 27 eller ved at skrive til mig på info@din-kost-vejleder.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig på rette vej mod dit vægttab og en sundere livsstil.

Priser kr. 899,-

Kontakt mig

  Hvad får du i en
  personlig kostplan hos mig

  Ingen binding

  Personlig kostplan

  Online

  kr. 899,-

  Personlig kostplan

  inkl. 1 opfølgning

  kr. 1149,-

  Personlig kostplan

  inkl. 3 opfølgning

  kr. 1549,-

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd