Personlig kostplan inkl. 1 opfølgning

Bestil personlig kostplan inkl. 1 opfølgning (online)

Ved køb af personlig kostplan får du:

Pris kr. 1149,-

Personlig kostplan

Med en personlig kostplan får du konkrete retningslinjer og vejledning til at opnå vægttab, taljereduktion (flad mave), fedtforbrænding samt stabilt blodsukker igennem kosten. Du får en personlig kostplan som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov med fokus på den rette kostsammensætning af protein, kulhydrat og fedt.

Du vil kunne opnå et vægttab på ½-1 kg. om ugen uden at skulle dyrke motion. 

Opfølgning

Jeg anbefaler at din opfølgende samtale sker ca. 2 uger efter, at du er startet på din personlige kostplan. Igennem denne samtale vil du bl.a. kunne få svar på de spørgsmål der måtte være kommet undervejs og vi vil ydermere rette din kostplan til, så den bliver endnu mere personlig. 

En opfølgende samtale kan foregå over telefon eller Zoom, alt efter dit behov.  

Nem, overskuelig og tilpasset

Som udgangspunkt vil din personlige kostplan bestå af morgenmad, frokost, aftensmad og evt. mellemmåltider. For at gøre kostplanen nem og overskuelig har jeg udarbejdet nogle specifikke mad-byttelister, 1 bytteliste til dine hovedmåltider og 1 bytteliste til dine mellemmåltider. Du skal ikke tælle kalorier og din kostplan vil blive meget alsidig.

Du kan fortsat selv vælge, hvad du ønsker at spise til dine hovedmåltider. Kostplanen hjælper dig med hvilken mængde du skal have af de forskellige fødevarer.

Jeg lægger stor vægt på at din kostplan består af helt almindelige dagligvarer, som kan fås i alle discountbutikker. Derudover vil du til hver en tid kunne lave mine velsmagende opskrifter og spise dem god samvittighed.

Jeg har gennem årene givet mange klienter et motiverende skub, og du kan læse om deres succeshistorier lige her.

Bestil din personlige kostplan i dag

For at kunne lave din kostplan så personlig som muligt vil du, ved bestilling, skulle svare på en række spørgsmål omhandlende dine ønsker og mål samt din nuværende kostvaner. Herefter udarbejder jeg din personlige kostplan ud fra dine oplysninger samt dit daglige kaloriebehov, med fokus på den rette kostsammensætning.

Du vil modtage din personlige kostplan indenfor 24 timer efter modtaget betaling.

Vil du gerne hurtigt i gang? Få lavet en personlig kostplan allerede i dag

Har du spørgsmål til de forløb, jeg kan tilbyde dig? Eller vil du gerne høre mere om principperne bag de personlige kostplaner, som jeg udarbejder?

Så ring eller skriv endelig. Du kan få fat i mig på telefon 61 31 74 27 eller ved at skrive til mig på info@din-kost-vejleder.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig på rette vej mod dit vægttab og en sundere livsstil.

Pris kr. 1149,-

Kontakt mig

  Hvad får du i en
  personlig kostplan hos mig

  Ingen binding

  Personlig kostplan

  Online

  kr. 899,-

  Personlig kostplan

  inkl. 1 opfølgning

  kr. 1149,-

  Personlig kostplan

  inkl. 3 opfølgning

  kr. 1549,-

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd