Om mig

Min interesse for kost og sundhed udspringer sig af, at jeg har haft type 1 diabetes siden jeg var 6 år gammel. Det betyder, at jeg altid har skulle tænke over hvad jeg spiser. Og ikke mindst hvordan det påvirker mig og mit blodsukker – både på godt og ondt. Mine personlige erfaringer har givet mig et bredt kendskab til, hvordan mad det påvirker blodsukkeret. Dernæst hvordan blodsukkeret påvirker ens energi niveau, humøret og velvære. Dette har ydermere givet mig stor interesse for madlavning. Jeg nyder, at udvikle opskrifter, som smager godt og ser indbydende ud.

I 2010 blev jeg færdiguddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og arbejdede som kostvejleder på en kostklinik i Hellerup. Her fik jeg for alvor fik indsigt i og kendskab til, hvordan blodsukkeret påvirker hele kroppen og ikke mindst et vægttab.

I 2011 startede jeg op som selvstændig kostvejleder i København K, med stor succes. Dér gik det op for mig, at mine kunder ikke kun kommer for at få en kostplan eller et forløb men, at det i ligeså høj grad handler om hvordan jeg er som vejleder. Jeg vil beskrive mig selv som empatisk, motiverende og professionel person, som hele tiden har dine ønsker og behov i fokus.

Derudover er jeg mor til 2 børn, så jeg ved hvordan der er at junglere mellem praktiske gøremål og en sund livsstil. 

Mine kerneområder:

Du kan se og læse om mine succeshistorier her

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så kontakt mig allerede i dag for en uforpligtende samtale.

Kontakt mig

  Hvad får du i en
  personlig kostplan hos mig

  Ingen binding

  Personlig kostplan

  Online

  kr. 899,-

  Personlig kostplan

  inkl. 1 opfølgning

  kr. 1149,-

  Personlig kostplan

  inkl. 3 opfølgning

  kr. 1549,-

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd