Koldskål

Koldskål med karamelliserede mandler og bær

Sommeren står for døren og solens varme stråler er begyndt at titte frem. Gå sommeren i møde med min version på den nemmeste koldskål, der smager fantastisk! Opskriften er beregnet til 2 personer.

Ingredienser:

250g Cheasy skyr vanilje

400g kærnemælk

1 økologisk citron

20 stk. mandler

1 spsk. Sukrin

200g jordbær (eller andre bær)

Fremgangsmåde:

Blend skyr, kærnemælk og citronsaft sammen med en stavblender. Varm en pande op og smelt Sukrin herpå, tilsæt mandlerne og lad dem ”koge” med Sukrinen i ca. 10 min. ved mellemhøj varme. Kom herefter mandlerne på et stykke bagepapir til de er kølet af. Hak mandlerne groft og skær jordbærrene i mundrette størrelser. Velbekomme!     

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise 1 portion til morgenmad eller ½ portion til mellemmåltid.

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd