Cremet perlebyg med spinat og champignoner

Cremet perlebyg med spinat og champignoner
Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

90g perlebyg

200g brune champignoner

150g cherrytomater

60g frisk spinat

1 løg

1 fed hvidløg

400g hakket svinekød 4-7% (kylling kan også bruges)

½ spsk. tørret timian

2 dl. Cremefine 7%

Salt & peber

 

Fremgangsmåde:

Kog perlebyg efter anvisningen på pakken. Rens og skyl champignonerne og skær dem i små tern. Skyl cherrytomaterne og spinaten og skær cherrytomaterne i kvarte. Steg champignoner på en varm pande, til det er gyldne. Tag champignonerne af pande og stil dem til siden. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Svits løg, hvidløg og kød i en dyb gryde. Tilsæt cherrytomater, cremefine og tørret timian og lad retten simre i ca. 10 min. Tilsæt spinaten og pelebyg og smag til med salt og peber. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd