Bagt grønkålssalat med feta

Bagt grønkålssalat med feta

Opskriften er beregnet til 2 personer

Ingredienser:

2-3 hf. fint snittet grønkål

2 stk. gulerødder

1/2 rød spidskål

60g perlebyg

50g feta

2 spsk. olivenolie

16 stk. hasselnødder

1-2 spsk. hvidvinseddike

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær gulerødderne i passende størrelser, vend dem med 1 spsk. olivenolie og bag dem ved 170 grader i ca. 30 min. Vend grønkål med 1 spsk. olivenolie og bag det ved 170 grader i ca. 10 min. Kog perlebyg efter forskriften. Lad det hele køle af. Snit spidskål fint, hak hasselnødderne og vend alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber.

Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise protein til denne ret.

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd