Æggekage med kartofler og broccoli

Æggekage med kartofler og broccoli

Her har jeg lavet en billig og simpel ret med æg, hytteost, kartofler, broccoli og paprika. Spis den evt. sammen med tomater skåret i både. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

350g kartofler

½-1 broccoli

1 løg

2 spsk. olivenolie

4 æg

200g hytteost

1 tsk. paprika

Salt og peber

Evt. frisk timian eller oregano

 

Fremgangsmåde:

Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i skiver eller tern. Skyl broccolien og skær den i små buketter. Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Vend kartofler, broccoli og løg sammen med olivenolie, salt og peber og fordel det i et lille ildfastfad. Bag fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Pisk æg, hytteost, paprika, salt og peber sammen. Hæld æggemassen i fadet og bag æggekagen i ca. 10 min. Drys evt. friskhakket timian eller oregano på toppen. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

 

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd