Salat med laksemousse og asparges
Her er en virkelig mættende og smagfuld salat, som egen sig perfekt til påsken! Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
2 æg
250g grønne asparges
100g hytteost
120g varmrøget laks
1 hjertesalat
1 citron
250g rejer
½ bd. dild
2 skiver rugbrød
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog æggene som du bedst kan lide dem. Kog aspargesene i letsaltet vand i ca. 1 min. og overhæld dem med koldt vand. Rør hytteost, varmrøget laks og peber sammen. Snit hjertesalat og dild fint og vend det sammen med asparges, saften fra en citron og rejer. Top salaten med laksemousse, æg, salt og peber. Rist rugbrødet på en brødrister eller i ovnen.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.