Tærte med skinke og spinat
En nem og lækker rugmelstærte med skinkestrimler, friske spinatblade og en lillesmule muskatnød. Opskriften er beregnet til 3 personer.
Tærtebund:
150g rugmel
½ dl. raps- eller olivenolie
1 dl. vand
Salt og peber
Tærtefyld:
3 æg
200g hytteost
100g skinkestrimler
50g frisk spinat
½ tsk. muskatnød
Fremgangsmåde:
Tærtebund: Rør alle ingredienserne sammen og fordel dejen i en tærteform smurt med raps- eller olivenolie. Bag tærtebunden ved 190 grader i ca. 7 min. Tærtefyld: Rør hytteost, æg, skinkestrimler, spinat og muskatnød sammen, og fordel fyldet på tærtebunden. Bag tærten ved 190 grader i ca. 35 min. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise én portion af denne tærte til aftensmad sammen med dine grøntsager.