Denne tærte er en skøn, nem og lækker ret som passer rigtig godt til eks. en tomatsalat. Opskriften er beregnet til 3 personer.
Tærtebund:
150g rugmel
½ dl. raps- eller olivenolie
1 dl. vand
Salt og peber
Tærtefyld:
125g kalkunbacon
2 store løg (ca. 200g)
3 æg
200g hytteost
1 spsk. tørret timian
Fremgangsmåde:
Tærtebund: Rør alle ingredienserne sammen og fordel dejen i en tærteform smurt med raps- eller olivenolie. Bag tærtebunden ved 190 grader i 7 min. Tærtefyld: skær kalkunbacon og løg i små tern og steg dem på en pande til løgene er bløde. Bland hytteost, æg, timian, kalkunbacon og løg sammen, og fordel fyldet udover tærtebunden. Bag tærten ved 190 grader i ca. 35 min.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne tærte til aftensmad sammen med dine grøntsager.