Stjerneskud

Stjerneskud

Her har jeg lavet en virkelig lækker opskrift på stjerneskud med rugmelspaneret rødspættefileter, rejer, asparges og dilddressing! Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

30g rugmel

225g rødspættefileter

250g asparges

½ agurk

1 citron

10 stk. cherrytomater

1 potte dild

2 dl creme fraiche 9%

200g rejer

2 skiver rugbrød

Rapsolie

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Vend rugmel samme med salt og peber i en dyb tallerken og vend rødspættefileterne heri. Varm en pande med lidt rapsolie og steg rødspættefileterne på hver side. Bræk den nederste del af aspargesene og blancher dem i kogende vand i ca. 30 sek. og overhæld dem med koldt vand. Skær agurken og citronen i skiver og cherrytomaterne i halve. Hak dilden fint og rør det sammen med creme fraiche, salt og peber. Anret rugbrødsskiverne med rødspættefileterne, rejer, dressing, cherrytomater, agurk, asparges og citron. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise et stjerneskud til aftensmad.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd