Stjerneskud
Her har jeg lavet en virkelig lækker opskrift på stjerneskud med rugmelspaneret rødspættefileter, rejer, asparges og dilddressing! Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
30g rugmel
225g rødspættefileter
250g asparges
½ agurk
1 citron
10 stk. cherrytomater
1 potte dild
2 dl creme fraiche 9%
200g rejer
2 skiver rugbrød
Rapsolie
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Vend rugmel samme med salt og peber i en dyb tallerken og vend rødspættefileterne heri. Varm en pande med lidt rapsolie og steg rødspættefileterne på hver side. Bræk den nederste del af aspargesene og blancher dem i kogende vand i ca. 30 sek. og overhæld dem med koldt vand. Skær agurken og citronen i skiver og cherrytomaterne i halve. Hak dilden fint og rør det sammen med creme fraiche, salt og peber. Anret rugbrødsskiverne med rødspættefileterne, rejer, dressing, cherrytomater, agurk, asparges og citron. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise et stjerneskud til aftensmad.