Squashkage m. ostecreme

Mangler du lidt lækkert til kaffen?! Så prøv den her velsmagende og saftige squashkage.

Opskriften er beregnet til 8 personer.

 

Ingredienser:

½ squash (ca. 150g)

1 appelsin (skallen)

2 æg

6 spsk. sukrin

½ dl. rapsolie

75g mandler (mandelmel)

20g rugmel

25g kokosmel

1 tsk. stødt kardemomme

1 tsk. stødt kanel

2 tsk. Bagepulver

Ostecreme

 

Ostecreme:

70g philadelphia light

50g skyr

½ citron (saften)

1 spsk. Sukrinmelis

 

Fremgangsmåde:

Riv squash og appelsinskal på et rivejern. Pisk æg og sukrin luftigt, og vend olien, squash og appelsin heri. Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål for sig og vend det til sidst sammen med æggemassen. Smør en brød- eller springform med olie, kom dejen heri og bage kagen ved 175 grader i ca. 35 min. Lad kage køle af. Ostecreme: Rør alle ingredienserne sammen og smør cremen hen over kagen. Drys evt. med fintrevet citronskal.

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise 1 stk. kage som et mellemmåltid.

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd