Squashkage m. ostecreme
Mangler du lidt lækkert til kaffen?! Så prøv den her velsmagende og saftige squashkage. Opskriften er beregnet til 8 personer.
Ingredienser:
½ squash (ca. 150g)
1 appelsin (skallen)
2 æg
6 spsk. sukrin
½ dl. rapsolie
75g mandler (mandelmel)
20g rugmel
25g kokosmel
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. stødt kanel
2 tsk. bagepulver
Ostecreme:
70g philadelphia light
50g skyr
½ citron (saften)
1 spsk. Sukrinmelis
Fremgangsmåde:
Riv squash og appelsinskal på et rivejern. Pisk æg og sukrin luftigt, og vend olien, squash og appelsin heri. Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål for sig og vend det til sidst sammen med æggemassen. Smør en brød- eller springform med olie, kom dejen heri og bage kagen ved 175 grader i ca. 35 min. Lad kage køle af. Ostecreme: Rør alle ingredienserne sammen og smør cremen hen over kagen. Drys evt. med fintrevet citronskal.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise 1 stk. kage til mellemmåltid.