Sprød kålsalat med granatæblekerner og kikærter
Her har jeg lavet en skøn efterårs-/vintersalat! En sprød kålsalat med bagt grønkål, rød spidskål, kikærter og granatæblekerner og vend det hele med olivenolie og spidskommen. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
100g fint hakket grønkål
2 spsk. olivenolie
½ spidskål (lille)
1 dåse kikærter
½ tsk. spidskommen
50g granatæblekerner
Evt. bredbladet persille
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Vend grønkålen med 1 spsk. olivenolie og lidt salt. Fordel grønkålen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 10 min. ved 150 grader varmluft. Snit spidskålen fint – brug evt. et mandolinjern. Skyl kikærterne. Rør 1 spsk. olivenolie sammen med spidskommen og vend det sammen med grønkålen, spidskålen og kikærterne og top med granatæblekerner og evt. bredbladet persille. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise protein til denne ret.