Spicy karrysuppe med kyllingespyd

På de kolde og våde dag er denne suppe perfekt til at varme sig på. Den er virkelig simpel at lave og så smager skønt. Opskriften er beregnet til 2 personer.

Suppe:

2-3 spsk. gulkarry

2 spsk. oliven- eller rapsolie

1 fed hvidløg

400g frost grøntsager (her er brugt broccoli mix)

60g røde linser (ukogt)

8 dl. vand

1 grøntsagsboullion

Salt og peber

Evt. frisk basilikum til pynt

Kyllingespyd:

2 stk. kyllingebryst

1 spsk. oliven- eller rapsolie

Salt og peber

Træspyd

Fremgangsmåde:

Hak hvidløg fint. Svits hvidløg og karry i en gryde med olie. Kom grøntsager, linser, vand og boullion i gryden og lad det simre i ca. 30 min. Blend suppen og smag til med salt og peber. Kyllingespyd: skær kyllingebrysterne i passende størrelser og kom stykkerne på træpinde. Vend kyllingespyddene i olie, salt og peber og kom dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.      

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd