Spaghetti a la carbonara

Spaghetti a la carbonara

Spaghetti carboara er en italiensk klassiker. Her har jeg lavet en udgave med kalkunbacon, champignoner og squash. Mums den er god! Opskriften er beregnet til 2 personer.

Ingredienser:

90g fuldkornspaghetti (ukogt)

250g kalkunbacon

1 løg

1 fed hvidløg

250g champignoner

½ squash

1 tsk. eddike

1 dl. cremefine 7%

2 æg

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Kog pastaerne i en gryde med letsaltet vand. Skær kalkunbaconen i små tern og steg dem på en pande i lidt olie. Stil herefter baconen til side. Skær løg i små tern og hak hvidløget fint, skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte, riv squashen på den grove side af et rivejern. Varm lidt olie på en pande og steg løg, hvidløg, champignoner i ca. 10 min. Tilføj squash og eddike og lad det stege videre i ca. 5 min. Pisk cremefine, æg, salt og peber sammen. Skru ned for varmen og tilsæt carbonara saucen. Vend pastaen i og smag til med salt og peber. Server spaghetti a la carbonara i skåle og top evt. med frisk revet parmesan.

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

Call Now Button

Kontakt mig

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd