Spaghetti a la carbonara
Spaghetti carboara er en italiensk klassiker. Her har jeg lavet en udgave med kalkunbacon, champignoner og squash. Mums den er god! Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
90g fuldkornspaghetti (ukogt)
250g kalkunbacon
1 løg
1 fed hvidløg
250g champignoner
½ squash
1 tsk. eddike
1 dl. cremefine 7%
2 æg
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog pastaerne i en gryde med letsaltet vand. Skær kalkunbaconen i små tern og steg dem på en pande i lidt olie. Stil herefter baconen til side. Skær løg i små tern og hak hvidløget fint, skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte, riv squashen på den grove side af et rivejern. Varm lidt olie på en pande og steg løg, hvidløg, champignoner i ca. 10 min. Tilføj squash og eddike og lad det stege videre i ca. 5 min. Pisk cremefine, æg, salt og peber sammen. Skru ned for varmen og tilsæt carbonara saucen. Vend pastaen i og smag til med salt og peber. Server spaghetti a la carbonara i skåle og top evt. med frisk revet parmesan.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.