Rustik simresuppe

Rustik simresuppe 

Dejlig velsmagende suppe, som på de kolde dage, er helt perfekt til at varme sig på. Opskriften er beregnet til 2 personer.

Ingredienser:

300g gullaschtern

125g kalkunbacon

2 spsk. olivenolie

1 løg

2 fed hvidløg

1 gulerod

1/4 blomkål

4 kartofler

1/2 squash

1 rød peberfrugt

1 dåse hakkede tomater

1 dåse tomatpuré

2 spsk. røget paprika

2 tsk. stødt spidskommen

3-4 lauerbærblade

2 stk. grøntsags- eller oksebouillon

7 dl vand

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm olivenolie op i en suppegryde og svits kødet. Skær bacon, løg og gulerod i mindre tern og hak hvidløg fint, kom det op i gryden sammen med paprika og spidskommen, og svits det sammen med kødet. Tilføj lauerbærblade, tomatpuré, hakkede tomater, vand og bouillon. Lad suppen simre i ca. 3 timer. Skær kartofler, rød peberfrugt, blomkål og squash i mundrette størrelser og kom det op i suppen ca. 35-40 min. før servering. Smag til med salt og peber. Server evt. med græsk yoghurt eller skyr og koriander.      

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne suppe til aftensmad.

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd