Rustik simresuppe
Dejlig velsmagende suppe, som på de kolde dage, er helt perfekt til at varme sig på. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
300g gullaschtern
125g kalkunbacon
2 spsk. olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
1 gulerod
1/4 blomkål
4 kartofler
1/2 squash
1 rød peberfrugt
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
2 spsk. røget paprika
2 tsk. stødt spidskommen
3-4 lauerbærblade
2 stk. grøntsags- eller oksebouillon
7 dl vand
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm olivenolie op i en suppegryde og svits kødet. Skær bacon, løg og gulerod i mindre tern og hak hvidløg fint, kom det op i gryden sammen med paprika og spidskommen, og svits det sammen med kødet. Tilføj lauerbærblade, tomatpuré, hakkede tomater, vand og bouillon. Lad suppen simre i ca. 3 timer. Skær kartofler, rød peberfrugt, blomkål og squash i mundrette størrelser og kom det op i suppen ca. 35-40 min. før servering. Smag til med salt og peber. Server evt. med græsk yoghurt eller skyr og koriander.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne suppe til aftensmad.