Romesco dip

Romesco dip er en sund fedtstofkilde og der er mange muligheder med romesco; på brødet, til grillmad, som dip til grøntsagstave eller vendt med pasta.

 

Ingredienser:

3-4 røde peberfrugter

2 fed hvidløg

100g mandler

1 spsk. citronsaft

1 dl. olivenolie

Salt

 

Fremgangsmåde:

Skær peberfrugterne i halve og fjerne kernerne. Læg peberfrugter, mandler og hvidløg på en bageplade og bag det i 20 minutter ved 200 grader. Fjern skrællen fra peberfrugterne med en gaffel. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor/stavblender og blend til du har en ensartet konsistens. Smag til med salt.

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Den her dip er en super sund fedtstofkilde. Spis 1 spsk. romesco dip til dit måltid og du vil få dækket dit behov for fedtstof.

 

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd