Ristaffel med kylling og topping

Ristaffel med kylling og topping

En lækker ret for både øjne, mund og mave. Jeg har skiftet risene ud med blomkålsris så der, på den måde, er plads til flere forskellige slags kulhydrater som topping. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

1 løg

1 fed hvidløg

½ æble

1 spsk. olivenolie

1 tsk. karry

½ tsk. spidskommen

½ tsk. stødt koriander

2 dl. Cremefine 7%

½ stk. hønsebouillon

1 dl. vand

1 spsk. Maizena

400g kylling i tern

300g blomkålsris

Salt & peber

 

Topping:

1 stk. peberfrugt

100g granatæble

½ æble

Evt. forårsløg, koriander, basilikum eller persille

 

Fremgangsmåde:

Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl æblet og riv halvdele på den grove side af et rivejern. Varm en gryde med olivenolie og svits løg, hvidløg, revet æble, karry, spidskommen og koriander. Tilsæt Cremefine og bouillon og lad det simre i et par minutter. Bland vand og maizena sammen og tilsæt det sovsen under omrøring. Varm en pande op, steg kyllingen og smag til med salt og peber og stil vend kyllingen op i karrysovsen. Steg blomkålsrisene på panden og smag til med salt og peber. Skyl peberfrugten og skær peberfrugten og resten af æblet i små tern. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd