Risret med hakket svinekød
Risretter er nemme at lave, smager virkelige godt og kan variere i både grøntsager og protein. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
90g brune ris (rå)
1 stk. løg
2 fed hvidløg
150g gulerod
½ spidskål
1 peberfrugt
2 spsk. raps- eller olivenolie
1 spsk. karry
400g hakket svinekød 4-7%
3 spsk. soja
Evt. ristede sesamfrø og friske koriander
Fremgangsmåde:
Kog ris efter anvisningen på pakken. Hak hvidløg fint og skær løget i både. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern, snit spidskålen fint og skær peberfrugten i strimler. Varm en wok eller dyb pande op med 2 spsk. olie og svits karry, hvidløg og hakket svinekød. Tilsæt de øvrige grøntsager og varm godt igennem. Tilsæt ris, vend det godt sammen og smag til med soja. Server evt. med ristede sesamfrø og friske koriander. Velbekomme!
Til dig der følger en kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad, dog skal du være opmærksom på, at få den rette mængde protein.