Rabarber rugbrødscrumble
Ikke nok med at rabarber smager skønt, så er det også en grøntsag og kan dermed spises nærmest ”gratis”. Server den her rabarber rugbrødscrumble med Cheasy Skyr Vanilje eller EASIS vanilje is. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser:
300g rabarber
1 dl. sukkerfri jordbærsaft
Rugbrødscrumble:
1 skive rugbrød
25g mandler
25g hasselnødder
2 spsk. rapsolie eller flydende margarine
2 spsk. Sukrin Gold
Fremgangsmåde:
Skær rabarberne i små stykker (ca. 1 cm. tykkelse) og kog dem sammen med sukkerfri jordbærsaft. Kog det til grød og lad det køle af. Rugbrødscrumble: Smuldr rugbrødet fint, hak mandlerne og hasselnødderne groft og vend alle ingredienserne sammen. Fordel crumble på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen ved 180 grader i 10-15 min. Fordel rabarbergrøden i en tærteform og drys rugbrødscrumble ovenpå lige inden servering. Velbekomme.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise en portion som 1 mellemmåltid.