Pasta-bønnesalat
Denne salat er meget simpel, kræver få ingredienser og er hurtig at tilberede. Perfekt til en travl dag, hvor aftensmaden gerne må gå lidt hurtigt, uden at gå på kompromis. Opskriften er beregner til 2 personer,
Ingredienser:
90g fuldkornspasta (ukogt)
200g friske grønne bønner (eller frost)
1 håndfuld rucola
½-1 rødløg
2 spsk. pesto
Salt
Fremgangsmåde:
Kog pastaerne som anvist på pakken, og overhæld dem med kold vand inden de vendes i salaten. Hvis du bruger friske bønner, skal du huske at skær ende ved stilken af. Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og kog bønner uden låg i ca. 3 min., og overhæld bønnerne med koldt vand inden de vendes i salaten. Skyl rucola, og skær rødløget i små tern. Vend alle ingredienserne sammen. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise dine proteiner til denne salat.