Paprikagryde med kylling og kidneybønner

Paprikagryde med kylling og kidneybønner

 

En lækker simreret med røget paprika, aubergine, peberfrugt, kylling og kidneybønner. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

400g kyllingefilet

1 løg

1 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

2 tsk. røget paprika (alm. paprika kan også bruges)

1 tsk. karry

1 aubergine

1 rød peberfrugt

70g tomatpuré

1 dåse hakkede tomater

1 terning hønsebouillon

1 dåse kidneybønner

Salt og peber

Creme fraiche 9% eller skyr

Friske koriander eller andre friske krydderurter.

 

Fremgangsmåde:

Skær kyllingefileterne i mundrette størrelser. Skær løget i små terne og hak hvidløget fint. Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, karry og kyllingestykkerne. Skær auberginen og peberfrugten i små tern. Tilføj aubergine og peberfrugt og steg det underomrøring i ca. 5-8 min. Tilføj tomatpuré, hakkede tomater og bouillon og lad det simre i ca. 15 min. Skyld kidneybønnerne, vend dem op i retten og lad det simre videre i ca. 10 min. Top med creme fraiche eller skyr og friske krydderurter. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd