Pandekagekage

Pandekagekage

Den her pandekagekage passer perfekt til efteråret…. og til vinter… og til foråret… og til sommer! En pandekagekage kan variere i det uendelige. Her har jeg lavet en med ricotta, sukkerfri jordbærsyltetøj og hakket chokolade på toppen. Opskriften er beregnet til 4 personer.

 

Ingredienser:

100g ricotta

100g sukkerfri syltetøj (evt. EASIS)

3 æg

1 spks. Sukrin Gold

1 dl. mælk

1 knivspids salt

1 tsk. bagepulver

2 tsk. FiberHUSK (eller loppefrøskaller)

20g chokolade min. 70%

Evt. lidt finthakket mynte

Rapsolie

 

Fremgangsmåde:

Rør ricotta og syltetøj sammen. Blend æg, sukrin, mælk, salt, bagepulver og FiberHUSK sammen med en stavblender. Varm en pande op med lidt rapsolie og steg pandekagerne gyldne på begge sidder (portionen rækker til 4 store pandekager). Byg nu pandekagekagen på en tallerken; læg en pandekage i bunden, smør et lag ricottacreme ovenpå, placer en pandekage ovenpå og gentag. Slut af med et lag ricottacreme, hakket chokolade og mynte på toppen. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise 1 portion som et mellemmåltid.

 

 

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd