Pandekagekage
Den her pandekagekage passer perfekt til efteråret…. og til vinter… og til foråret… og til sommer! En pandekagekage kan variere i det uendelige. Her har jeg lavet en med ricotta, sukkerfri jordbærsyltetøj og hakket chokolade på toppen. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Ingredienser:
100g ricotta
100g sukkerfri syltetøj (evt. EASIS)
3 æg
1 spks. Sukrin Gold
1 dl. mælk
1 knivspids salt
1 tsk. bagepulver
2 tsk. FiberHUSK (eller loppefrøskaller)
20g chokolade min. 70%
Evt. lidt finthakket mynte
Rapsolie
Fremgangsmåde:
Rør ricotta og syltetøj sammen. Blend æg, sukrin, mælk, salt, bagepulver og FiberHUSK sammen med en stavblender. Varm en pande op med lidt rapsolie og steg pandekagerne gyldne på begge sidder (portionen rækker til 4 store pandekager). Byg nu pandekagekagen på en tallerken; læg en pandekage i bunden, smør et lag ricottacreme ovenpå, placer en pandekage ovenpå og gentag. Slut af med et lag ricottacreme, hakket chokolade og mynte på toppen. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise 1 portion som et mellemmåltid.