Nøddesmør

Nøddesmør

Her er mit bud på 2 slags nøddesmør, én lavet på ristede mandler og én lavet på ristede hasselnødder. Nøddesmør ovenpå knækbrød, det er lækkert!

Mandelnøddesmør

150g mandler

2 spsk. koldpresset rapsolie

Lidt salt

Evt. lidt kanel

 

Hasselnøddesmør

150g hasselnødder

2 spsk. koldpresset rapsolie

Lidt salt

Evt. 25g mørk chokolade (min. 72%)

Fremgangsmåde:

Kom nødderne på en bageplade beklædt med bagepapir og rist dem i ca. 10 min. ved 180 grader. Kom nødder, salt, olie og evt. kanel eller chokolade i en foodprocessor eller i en minihakker, og blend indtil du får en ensartet masse.

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise én spsk. nøddesmør på en knækbrød som et mellemmåltid.

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd