Mexi-bowl

Mexi-bowl 

Bowls kan variere i det uendelige og det er en virkelig god ret til at udgå madspild. Her har jeg lavet en mexi-bowl med hjemmelavet salsa og tortillachips. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

400g tomater

1 fed hvidløg

1 rødløg

1 stor tortillapandekage (fuldkorn)

400-500g hakket oksekød 4-7%

2 tsk. spidskommen

2 tsk. koriander

1/2 agurk

1 rød peberfrugt

1 avocado

1 lime

Skyr naturel eller græsk yoghurt 2%

Olivenolie

Salt og peber

Evt. Frisk koriander

 

Fremgangsmåde:

Kom halvdelen af tomaterne op i en minihakket sammen med hvidløg, halvdelen af rødløget, salt og peber og blend det til en grov salsa. Pensl tortillapandekagen med olie og skær den i mindre stykker. Placer stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir, drys med salt og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 6-8 min. Varm en pande op med lidt olie og steg kødet sammen med spidskommen og koriander. Skær resten af tomaterne, rødløg, agurk, peberfrugt og avocado i mundrette størrelser. Anret alle delene i skåle og top med hjemmelavet salsa, limesaft, skyr eller græsk yoghurt og evt. friske koriander. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd