Madbrød
Dette luftige madbrød er et super alternativ til almindeligt brød og er et skønt supplement til grillmad, salater og andre retter hvor du ellers ønsker at spise brød til. Madbrødet kan toppes op ved at tilføje soltørret tomater, oliven eller andre frø og kerner i dejen.
Ingredienser:
3 æg
1 spsk. bagepulver
2 spsk. FiberHusk
1 spsk. sesamfrø
Timian (tørret eller friske kviste)
Salt
Olivenolie
Fremgangsmåde:
Pisk æg meget luftigt og bland bagepulver, FiberHusk, sesamfrø og lidt salt heri. Smør en springform eller ildfastfad med olivenolie, fordel dejen heri og drys med salt (gerne flagesalt) og timian. Bag brødet i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20 min.
Til dig der følger en personlig kostplan: Brødet kan med fordel spises som et mellemmåltid evt. smurt med frisk ost. Her vil du skulle spise en ½ portion.