Linsesuppe med kylling

Linsesuppe med kylling

Den her supper smager så skønt og mætter godt. Jeg har ladet mig inspirere af den indiske ret ”Dahl” og tilføjet blomkål, spinat og kylling. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

1 løg

1 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

1 tsk. karry

1 tsk. spidskommen

90g røde linser

150g blomkålsris (fås bl.a. i REMA 1000)

1 dåse hakkede tomater

4 dl. vand

1 grøntsagsbouillon

75g frisk spinat

400g kyllingefilet

Salt og peber

1 citron

Evt. skyr (naturel) eller creme fraiche 9%

 

Fremgangsmåde:

Pil skrællen af løg og hvidløg, hak dem fint og skyl de røde linser. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg, karry og spidskommen. Tilsæt røde linser, blomkålsris, hakkede tomater, vand og bouillon og lad retten simre i ca. 25 min. Rør jævnligt i gryden, så suppen ikke brænder på. Skyl spinaten og tilsæt det suppen. Smag til med salt og peber. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kyllingefileterne. Server linsesuppen med kylling, citronsaft og evt. lidt skyr eller creme fraiche på toppen. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd