Kyllingesalat a la Cæcar

Retten er beregnet til 1 person.

 

Ingredienser:

1 kyllingebryst

1 hjertesalat

1 håndfuld blandet salat

1/4 agurk

1 håndfuld cherrytomater

Dressing

Rugbrødscroutoner

 

Dressing:

1/2 fed hvidløg

1 tsk. citronsaft eller hvidvinseddike

100g Hytteost

3 spsk. yoghurt naturel eller skyr naturel

1 spsk. Dijon sennep

2 spsk. mayonnaise

Salt

 

Rugbrødscroutoner: 

1 skive rugbrød

1 spsk. rasp- eller olivenolie

Salt

 

Fremgangsmåde:

Gennemsteg kyllingen på en pande med olie og skær den herefter i skiver. Skyld hjertesalat og den blandet salat, og snit det. Skyl og skær agurk og tomat i halve. Dressing: rør alle ingredienserne samme. Rugbrødscroutoner: Smør olie på rugbrødsskiven og drys med salt. Skær rugbrødsskiven i terne og læg dem i et ildfast fad eller på en bageplade. Bag dem i 15 min. ved 200 grader. Vend det hele sammen i en stor dyb tallerken.

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd