Kyllingesalat a la Cæcar
Retten er beregnet til 1 person.
Ingredienser:
1 kyllingebryst
1 hjertesalat
1 håndfuld blandet salat
1/4 agurk
1 håndfuld cherrytomater
Dressing
Rugbrødscroutoner
Dressing:
1/2 fed hvidløg
1 tsk. citronsaft eller hvidvinseddike
100g Hytteost
3 spsk. yoghurt naturel eller skyr naturel
1 spsk. Dijon sennep
2 spsk. mayonnaise
Salt
Rugbrødscroutoner:
1 skive rugbrød
1 spsk. rasp- eller olivenolie
Salt
Fremgangsmåde:
Gennemsteg kyllingen på en pande med olie og skær den herefter i skiver. Skyld hjertesalat og den blandet salat, og snit det. Skyl og skær agurk og tomat i halve. Dressing: rør alle ingredienserne samme. Rugbrødscroutoner: Smør olie på rugbrødsskiven og drys med salt. Skær rugbrødsskiven i terne og læg dem i et ildfast fad eller på en bageplade. Bag dem i 15 min. ved 200 grader. Vend det hele sammen i en stor dyb tallerken.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne salat til aftensmad.