Kylling i karry
Kylling i karry er et hit hos de fleste! Den her version er fyldt med grøntsager, mætter godt og smager virkelig skønt. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
60g brune ris (ukogt)
400g kyllingefilet
4 dl. vand
1 hønsebouillon
2 fed hvidløg
1 løg
1 spsk. raps- eller olivenolie
2 spsk. gul karry
400g frost grøntsager (her er brugt broccoli mix)
2 dl. cremefine 7%
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog risene som anvist på pakken. Kog kyllingefileterne i en gryde med vand og bouillon, til de er møre. Tag kyllingefilterne op, sæt dem til side og gem 4 dl. bouillon/vand til sovsen. Skær løg og hvidløg i mindre stykker. Varm en gryde op med olie og svits karry, løg og hvidløg. Tilsæt frost grøntsager, bouillonen/vandet fra kyllingen og cremefine. Lad det småkoge i ca. 10 min. og blend sovsen med en stavblender. Pluk kyllingefileterne i mindre stykker og vend dem op i sovsen. Smag til med salt og peber. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.