Krebinetter med stuvet spidskål

Krebinetter med stuvet spidskål
Saftige rugmelspaneret krebinetter med stuvet spidskål. Opskriften er beregnet til 2 personer.

Ingredienser:
400g hakket kyllingekød eller svinekød (max. 7%)
30g rugmel
500g spidskål
2 dl. cremefine 7%
1,5 dl. vand
1,5 spsk. Maizena
Muskatnød
Rapsolie
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Rør farsen med salt og peber og form 4 krebinetter. Vend rugmel samme med salt og peber i en dyb tallerken og vend krebinetterne heri. Varm en pande med lidt rapsolie og steg krebinetterne på hver side. Snit spidskålen fint – brug evt. et mandolinjern. Kom spidskålen op i en gryde sammen med cremefine og lad det simre til kålen falder sammen. Husk at rør i gryden undervejs. Rør maizena og vand sammen i et glas og rør det forsigtigt op i stuvningen. Samt til med muskatnød, salt og peber. Velbekomme!

Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske dine kulhydrater til denne ret.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd