Koldskål med karamelliserede mandler og bær
Sommeren står for døren og solens varme stråler er begyndt at titte frem. Gå sommeren i møde med min version på den nemmeste koldskål, der smager fantastisk! Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
250g Cheasy skyr vanilje
400g kærnemælk
1 økologisk citron
20 stk. mandler
1 spsk. Sukrin
200g jordbær (eller andre bær)
Fremgangsmåde:
Blend skyr, kærnemælk og citronsaft sammen med en stavblender. Varm en pande op og smelt Sukrin herpå, tilsæt mandlerne og lad dem ”koge” med Sukrinen i ca. 10 min. ved mellemhøj varme. Kom herefter mandlerne på et stykke bagepapir til de er kølet af. Hak mandlerne groft og skær jordbærrene i mundrette størrelser. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise 1 portion til morgenmad eller ½ portion til mellemmåltid.