Kokostoppe

Kokostoppe

De her hjemmelavet kokostoppe smager skønt, er uden sukker og så er de supernemme at lave. Jeg har gjort dem ekstra lækre ved at dyppet hver kokostop i smeltet chokolade. Opskriften er beregnet til 12 stk.

 

Ingredienser:

40g flydende margarine evt. Kærgården Steg & Bag

50g Sukrin Gold

2 æg

170g kokosmel

1 tsk. mandelessens (kan undlades)

40g chokolade (min. 70%)

 

Fremgangsmåde:

Kom flydende margarine, Sukrin gold og æg i en skål og pisk det sammen med en håndmixer. Vend herefter kokosmel og evt. mandelessens i. Lad dejen trække i køleskabet i ca. 15 min. Form kokostoppene på en bageplade med bagepapir. Kom lidt vand på hænderne og ret toppene til, så de får en flot form. Bag kokostoppene ved 180 i ca. 10-13 min., til de er gyldne på toppen. Lad kokostoppene køle af og pynt dem herefter med smeltet chokolade.

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise 1 stk. kokostop som et mellemmåltid.

 

 

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd