Kokostoppe
De her hjemmelavet kokostoppe smager skønt, er uden sukker og så er de supernemme at lave. Jeg har gjort dem ekstra lækre ved at dyppet hver kokostop i smeltet chokolade. Opskriften er beregnet til 12 stk.
Ingredienser:
40g flydende margarine evt. Kærgården Steg & Bag
50g Sukrin Gold
2 æg
170g kokosmel
1 tsk. mandelessens (kan undlades)
40g chokolade (min. 70%)
Fremgangsmåde:
Kom flydende margarine, Sukrin gold og æg i en skål og pisk det sammen med en håndmixer. Vend herefter kokosmel og evt. mandelessens i. Lad dejen trække i køleskabet i ca. 15 min. Form kokostoppene på en bageplade med bagepapir. Kom lidt vand på hænderne og ret toppene til, så de får en flot form. Bag kokostoppene ved 180 i ca. 10-13 min., til de er gyldne på toppen. Lad kokostoppene køle af og pynt dem herefter med smeltet chokolade.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise 1 stk. kokostop som et mellemmåltid.