Kartoffelsalat med estragondressing
Er du vild med bearnaise, så er den her kartoffelsalat helt sikkert også et hit. Kartoffelsalat med asparges, rucola og en lækker estragondressing. Den er dejlig nem at lave og så smager den skønt. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
240g kartofler
1-2 bundt asparges
2-3 stilke frisk estragon
4 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 håndfulde rucola
½ rødløg
Salt og Peber
Fremgangsmåde:
Skyl kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Knæk det nederste af aspargesene, skær dem i mundrette stykker og kog dem i ca. ½ min. Overhæld herefter kartoflerne og aspargesene med kold vand. Pluk bladene af estragonstilkene og blend dem i en minihakker sammen med olivenolie og citronsaft. Skyl rucolaen. Pil skrællen af rødløget og hak det fin. Vend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise dine proteiner til denne ret.