Kalkun i cremet peanut sauce

Kalkun i cremet peanut sauce

En skøn ret til de kolde dage. Retten er velsmagende med et lille spicy twist.

Opskriften er beregnet til 2 personer.

Ingredienser:

400g kalkun

2 spsk. peanut butter

1 spsk. rød karrypasta

1 spsk. raps- eller olivenolie

1 løg

300g cherrytomater

2-3 store hf. frisk spinat

Salt og peber

Evt. risten sesamfrø og Soja

60g brune ris (ukogt)

Fremgangsmåde:

Skær kylling eller kalkun i strimler og svits det i en wokgryde med olie og rød karrypasta. Skær løg i terne, hak hvidløg fint og svits det i wokken. Skyld spinat, halver cherrytomaterne, kom det i wokken og lad det simre. Til sidst tilsættes peanut butter. Smag til med salt og peber og server evt. retten med ristet sesamfrø og Soya. Kog risene efter forskriften.    

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad, dog skal du være opmærksom på, at få den rette mænge protein.   

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd