Kålsalat med appelsin og tørrede abrikoser
Her har jeg lavet en dejlig smagfuld kålsalat med appelsin, tørrede abrikoser, bredbladet persille og hasselnøddeflager. Spis den evt. sammen med kylling, and eller steg. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
½ rød spidskål
½-1 bundt bredbladet persille
1 stor appelsin
4 stk. tørrede abrikoser
2 spsk. olivenolie
15g hasselnøddeflager
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Snit spidskålen fint – brug evt. et mandolinjern. Skyl persillen og hak den groft. Halver appelsinen og skær den ene halvdel fri af skallen og i små tern – den anden halvdel gemmes til dressingen. Skær abrikoserne i små tern. Rør olivenolien sammen med appelsinsaft (fra den anden halvdel), salt og peber. Vend spidskål, persille, appelsin og abrikos sammen med appelsindressingen. Fordel kålsalaten på et fad eller en stor tallerken og top med hasselnøddeflager. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise protein til denne salat.