Kålsalat med appelsin og tørrede abrikoser

Kålsalat med appelsin og tørrede abrikoser

Her har jeg lavet en dejlig smagfuld kålsalat med appelsin, tørrede abrikoser, bredbladet persille og hasselnøddeflager. Spis den evt. sammen med kylling, and eller steg. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

½ rød spidskål

½-1 bundt bredbladet persille

1 stor appelsin

4 stk. tørrede abrikoser

2 spsk. olivenolie

15g hasselnøddeflager

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Snit spidskålen fint – brug evt. et mandolinjern. Skyl persillen og hak den groft. Halver appelsinen og skær den ene halvdel fri af skallen og i små tern – den anden halvdel gemmes til dressingen. Skær abrikoserne i små tern. Rør olivenolien sammen med appelsinsaft (fra den anden halvdel), salt og peber. Vend spidskål, persille, appelsin og abrikos sammen med appelsindressingen. Fordel kålsalaten på et fad eller en stor tallerken og top med hasselnøddeflager. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise protein til denne salat.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd