Kålsalat med æble, chokolade og appelsinmarinade
Her har jeg lavet en dejlig smagfuld kålsalat med rød spidskål, frisk spinat, æble og en lækker marinade af appelsinsaft og olivenolie. Hele herligheden toppes med hakket chokolade. Spis den evt. sammen med kylling, and eller steg. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
½ rød spidskål
3 håndfulde spinat
1 stor appelsin
2 æbler
2 spsk. olivenolie
20g chokolade (min. 70%)
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Snit spidskålen fint – brug evt. et mandolinjern. Skyl spinaten og æblerne. Skræ æblerne efter eget ønske. Vend spidskålen sammen med spinat, æbler, saften fra appelsinen, olivenolie, salt og peber. Hak chokoladen og drys den hen over kålsalaten inden servering. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise protein til denne salat.