Jordbærtærte
Med denne skønne jordbærtærte får du i den grad smagen af sommer. Server den evt. med Cheasy vanilje skyr, creme fraiche eller flødeskum. Velbekomme og rigtig god sommer.
Ingredienser:
150g mandler (150g)
120g Sukrin (120g)
2 æg
1 dl. rapsolie
1½ dl. mælk
2 tsk. bagepulver
2 spsk. fiberHUSK
400g jordbær (eller andre bær)
2 spsk. sukkerfri jordbærsyltetøj
Evt. Chokolade min. 70%
Fremgangsmåde:
Blend mandler fint. Pisk æg og Sukrin luftigt, og bland de øvrige ingredienser i. Kom dejen i en smurt springform og bage den i ovnen ved 175 grader i ca. 40 min. Lad tærten køle. Rens jordbær og skær dem i mindre stykker. Vend jordbærrene i syltetøj og fordel dem på tærten. Pynt evt. med revet mørk chokolade.