Jordbærkage
Der findes ingen bedre kage om sommeren end jordbærkage! Her har jeg lavet en superlækker jordbærkage med mandelbund, EASIS kagecreme og selvfølgelig toppet med sommersøde jordbær.
Ingredienser:
200g mandler
3 æg
80g Sukrin
1 dl. rapsolie eller flydende margarine
250g ricotta
1 spsk. mandelessens
2 øko citroner
2 spsk. fiberHUSK
1 pose EASIS kagecreme
250g jordbær (eller andre bær)
Evt. Chokolade (min. 70%)
Fremgangsmåde:
Blend mandlerne til mandelmel i en minihakker. Pisk æg og Sukrin luftigt. Vend æggemassen sammen med mandelmel, olie eller margarine, ricotta, mandelessens, revet citronskal og fiberHUSK. Kom dejen i en smurt springform og bage bunden i ovnen ved 175 grader i ca. 35 min. Lad herefter bunden køle af. Lav kagecremen efter anvisningen på posen. Skyl jordbærrene og skær dem efter eget ønske. Fordel kagecreme på kagebunden og top herefter jordbær. Pynt evt. med finthakket chokolade. Velbekomme og rigtig god sommer!