Huevos Rancheros
Denne ret stammer fra Mexico og spises oprindelig til morgenmad, men kan bestemt også spises til aftensmad. Den er supernem at lave og smager virkelig skønt! Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt eller snackpeber
2 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
1 tsk. koriander
½ squash
1 dåse kidneybønner
1 dåse hakkede tomater
4 æg
40g revet ost (max. 16%)
½ avocado
1 lime
Friske koriander
Salt & peber
Evt. skyr eller creme fraiche 9%
Fremgangsmåde:
Pil skrællen af løg og hvidløg og skyl peberfrugten. Skær løg og peberfrugt i små tern og hak hvidløget fint. Svits løg, hvidløg, peberfrugt, spidskommen, paprika og koriander på en pande. Riv squashen på den grove side af et rivejern og tilsæt det retten. Skyl kidneybønnerne og vend dem i retten sammen med hakkede tomater. Smag til med salt og peber. Slå æggene ud på toppen af retten og bag den i ovnen ved 175 grader i ca. 8 min. Top med revet ost, avocado, lime og friske koriander. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.